VARIANT T1 TAPE packshot
variant-t1-tape-produktyVARIANT T1 TAPE packshotunimat-v-tape-svarovani-prumyslovych-tkanin-paskou-leistervariant t1tape

VARIANT T1 me Shirit

 

 

 

Product Description

“CILESI,PRODUKTIVITET, EFICENCE”

Ky model perdoret për përforcim ngjitjeje kurnder grabitjeve në copat e mushamave te kamionave. Falë softwarit «e-Drive», vendosja e parametrave përkatëse per ngjitje është shumë i thjeshtë. Sistemi i rrotullës drejtuese dhe rrotullës presuese bëjnë të mundur mbajtjen e tendosur të shiritit deri në cm e fundit

  • -E shpejtë, shiriti i makinës ngjitëse shumë precizë (deri ne 59 ft/min, 18 m/min)
  • -Software operative e-drive
  • -Manual përdorimi
  • -Set për konvertimin e VARIANT T1 nga ngjitje e thjeshtë në atë me shirit  2.5 ose 5 cm

Additional Information

Weight 28 kg
Dimensions 70 x 41.5 x 8.5 cm
Voltage

230 V

Power

3680 W

Temperature

100 – 620 °C

Air Flow Range

50 – 100%

Speed

1.5 – 18 m/min

Welding Seam Width

50 / 25 mm

148.963

VARIANT T1 TAPE 25mm, 230 V / 3680 W, with Euro plug

148.964

VARIANT T1 TAPE 50 mm, 230 V / 3680 W, with Euro plug

Video

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VARIANT T1 me Shirit”