Variant_T1
maxresdefaultsvarovaci_automat_Variant_T1_detailLeister_-_VARIANT_T1_Bild_2

VARIANT T1

Product Description

KOMPAKT, I SHPEJTE DHE I BESUESHEM

Kompakt,i shpejtë e i besueshëm. Ky model dallohet nga nje shpejtësi e përkryer e cila arrin mbi 18m/min.  E kombinuar me një dizenjo kompakte e fine, ky model lejon  që të kemi një pamje të përsosur të ngjitjes nga të gjitha anët.

  • - Shpejtësi maksimale ngjitjeje deri në 18 m/min
  • - Pamje perfekte pergjatë ngjitjes.
  • - E fortë e afatgjatë në perdorimet profesionale
  • - Pajisje lehtësisht e pozicionueshme
  • - Lehtësi përdorimi falë sitemit operativ e-drive Leister

Additional Information

Weight 22 kg
Dimensions 50 x 40 x 19.5 cm
Voltage

230 V

Power

3680 W

Temperature

100 – 620 °C

Speed

1.5 – 18 m/min

Air Flow Range

40 – 100 %

Welding Seam Width

20 or 40 mm

141.891

VARIANT T1, 230V / 3680 W, 40mm nozzle, with Eu roplug

141.892

VARIANT T1, 230V / 3680 W. 20mm nozzle, with Euro plug

Video

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VARIANT T1”