UNIROOF AT ST

Uniroof ST/AT

Product Description

Welding close to the edge made easy

The new UNIROOF AT/ST roof welder is your flexible partner for welding thermoplastic roofing membranes on fl at or pitched roofs (up to 30°). Thanks to its slim design and construction, as well as the movable transport axle, converting of the machine is no longer needed. Now, you can weld close to the edge (to 100 mm ) at the parapet or on the parapet and as easily in narrow circumstances.

  • No converting: Thanks to the movable transport axle the UNIROOF masters welding close to edge at or on top of the parapet.
  • Swiss Quality you can rely on.
  • The direct-driven, maintenance-free pressure wheel [drive motor integrated in pressure wheel] leads to clearly optimized overall performance and is easy to service.
  • Field tested design for ergonomic handling, flexible relocating and optimal machine guiding.
  • Greater efficiency at construction sites: The new UNIROOF class brings an additional 38% (ST) to 66% (AT) higher welding performance compared to similar machines.

 

Uniroof AT/ST

Mjeti i përshtatshëm për ngjitje të sipërfaqeve (fletëve) njëra mbi tjetrën të çative me material PVC, TPO, ECB, EPDM and CSPE.

  • Më tepër fuqi Elementi ngrohës UNIROOF më i fuqishëm i krijuar ndonjëherë, që siguron një rezervë më të madhe fuqie në temperatura të ulëta apo në materiale të trashë.
  • Manual përdorimi i mjetit: cilindër drejtues i përshtatur për shkrirje më të mirë dhe me një kontroll më të lehtë.
  • Centrali elektrik: Transmisioni i fuqishëm mund të manaxhojë lehtësisht kënde deri në 300. Kjo nënkupton qe mund të përdoret në faqet e çative.
  • Gjithçka mund të manovrohet në mënyrë perfekte: Shufra drejtuese lehtësisht e rregullueshme siguron manovrim ideal dhe minimizimin e lodhjes fizike të punëtoreve kur e përdorin.
  • Forcë më të madhe kontakti: Duke pasur një qendër graviteti direkt mbi cilindrin e kontaktit krijon më shumë presion, duke lejuar një cilësi të qëndrueshme në ngjitje për të gjitha llojet e membranave.

 

 

Video

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Uniroof ST/AT”