UNIFLOOR E
UNIFLOOR-EFlooring_Unifloor2403ResizedImage600375-Unifloor-E-Grooverunifloor_use

UNIFLOOR E / UNIFLOR S

Product Description

ASI I TE GJITHA FUSHAVE

UNIFLOR E

Me Uniflor ju mund të ngjisni mbulesa për dysheme të përbera nga PVC-P , PE, lineolum si dhe materiale të tjera të modifikuara me shpejtësi deri ne 7.5 m/min.

- Riprodhim i parametrave të vendosura më parë në pajisje dhe identifikim i tyre falë ekranit dixhital.

- Nxehtësi e kontrolluar në mënyrë elektronike

- Start Automatik

- Fluks ajëri i kontrollueshëm sipas procesit

UNIFLOR S 

Për ngjitje të mbulesave të dyshemeve të përbëra nga PVC-P,PE, linoleum dhe termoplastikë të modifikuar. Pa ekran dixhital. I pajisur me voltmetër  për shpejtësinë e ngjitjes si dhe temperarutën e ajrit

  • -I vogël, I lehtë dhe kompaktë
  • -Integrated wall switch
  • -Fluksi i ajrit I rregullueshëm
  • -Kontroll elektronik I nxehtësisë dhe I shpejtesisë

Additional Information

Weight 11 kg
Dimensions 42 x 27 x 21.5 cm
Voltage

230 V

Power

2300 W

Temperature

80 – 620 °C

Speed

1.0 – 7.5 m/min

Air Flow Range

50 – 100 %

138.493

UNIFLOOR E 230 V including rod de-reeler, squeezed nozzle(PVC and PUR), with Euro plug, storage case.

115.345

UNIFLOOR E 230 V , squeezed nozzle(PVC and PUR), with Euro plug, storage case.

138.494

UNIFLOOR S 230 V including rod de-reeler, squeezed nozzle(PVC and PUR), with Euro plug, storage case.

115.032

UNIFLOOR S 230 V , squeezed nozzle (PVC and PUR), with Euro plug, storage case.

139.217

UNIFLOOR E 230 V including rod de-reeler, Air Knife nozzle, 2/3 air flap (PUR) with Euro plug, storage case.

115.024

UNIFLOOR E 120 V, squeezed nozzle(PVC and PUR), with Euro plug, storage case.

Video

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “UNIFLOOR E / UNIFLOR S”