TWINNY T long

TWINNY T / TWINNY T USB

Product Description

RROTULLUESI I VOGEL

Twinny T është i shkëlqyer për ngjitje të PVC ose membranave të holla dhe të buta vecanërisht në fushën e tuneleve. Eshtë në dispozicion me ose pa air-test channel. Twinny T USB, i cili ruan parametrat e paravendosura dhe i shfaq ato lëhtesisht në ekran falë sistemit të USB -së, është perfekt për aplikime kritike ku monitorimi i parametrave të vendosura më parë lehtësohet përmes ekranit.

TWINNY T

Lehtësisht i ndryshueshëm sistemi i kokës së pajisjes , me  ekran dixhital për temperaturën dhe shpejtësinë

 • -Përdorim I thjeshtë
 • -Shpejtësi ngjitjeje e lartë
 • -Ekran dixhital për temperaturën dhe shpejtësinë
 • -Rregjistrimi I të dhënave është opsionale
 • -Kontroll I temperaturës dhe I lëvizjes
 • -Edhe në kushte të vëshitira mjedisore ngjitja rizulton perfekte falë sistemit me ajër të nxehtë

TWINNY T USB

Lehtësisht i ndryshueshëm sistemi i kokës së pajisjes, ekran dixhital për temperaturën dhe shpejtësinë. Ruajtja dhe shfaqja e të dhënave është më e lehtë nepërmjet sistemit të memorjes USB. Perfektë për aplikime kritike gjatë monitorimit konstant real

 • -Përdorim I lehtë
 • -Shejtësi e lartë ngjitjeje
 • -Ekran dixhital për temperaturën e shpejtësinë
 • -Rregjistrimi I të dhënave është opsional.
 • -Kontroll I temperaturës dhe I shpejtësisë
 • -Edhe në kushte të vëshitira mjedisore ngjitja rezulton perfekte falë sistemit me ajër të nxehtë
 • -Rregjistrim I të dhënave në USB
 • -Transferim I lehtë i të dhënave

Additional Information

Weight 6.9 kg
Dimensions 34 x 36 x 24.5 cm
Voltage

230 V

Power

2300 / 1900 W

Temperature

20 – 560 °C

Speed

0.8 – 3.2 m/min

Welding Pressure

100 – 1000 N

107.562

Twinny T for Civil Engineering , 230 V /2300 W, with test channel, combi -wedge- long, with Euro Plug

107.564

Twinny T for Civil Engineering , 230 V /2300 W, with test channel, combi -wedge- short, with Euro Plug

111.190

Twinny T for Tunnel Construction , 230 V /2300 W, with test channel, combi -wedge- short, with Euro Plug

138.089

TWINNY T USB for civil engineering, 230 V / 2300 W with test channel, with combi- wedge long, with Euro plug

Video

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TWINNY T / TWINNY T USB”