TRIAC-DRIVE-AT
triac-drive-pid-svarovani-stresnich-folii-leisterdrive 1imagesTRIAC DRIVE AT_detail 1leister-01maxresdefault (1)maxresdefault (2)triac-drive-pid-svarovani-plastu-leister1

TRIAC DRIVE AT

Product Description

PAJISJA ME AJER TE NGROHTE PER TE GJITHA PUNET

Pajisja unike per ngjitje, semiautomatike.Konceptimi dhe dizajni fleksibel e bejne Triac Drive AT nje pajisje rrotulluese per perdorim universal.

- Me shume stabel dhe gati tre here me te shpejte se pajisjet manuale

- Pajisje unike semiautomatike

- Ngjitje automatike ne vende te veshtira, atje ku pajisje te tjera e kane te veshtire te punojne.

- Permes guides se ngjitjes, grykes se brendshme ose te jashtme, kjo pajisje eshte e pershtatshme per te gjitha aplikimet ne tarraca dhe ne zona te tjera.

Additional Information

Weight 4.1 kg
Dimensions 30 x 23 x 38 cm
Voltage

230 V

Power

1700 W

Temperature

40 – 650 °C

Speed

0.5 – 3 m/min

117.331

TRIAC DRIVE AT 230 V / 1700 W, with guiding help, nozzle inside, 30 mm, without grip, Euro plug

117.332

TRIAC DRIVE AT 230 V / 1700 W, with guiding help, nozzle inside, 30 mm, without grip, Euro plug

117.333

TRIAC DRIVE AT 230 V / 1700 W, with guiding help, nozzle inside, 30 mm, without grip, Euro plug, with extension for parapet welding

148.605

TRIAC DRIVE AT 230 V / 1700 W, with guiding help,inside noozle 38 mm, without grip, pressure roller steel, Euro plug

148.606

TRIAC DRIVE AT, 230 V / 1700 W, without guiding help, inside nozzle 12 mm, with grip, pressure roller steel, Euro plug

Video

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRIAC DRIVE AT”