TRIAC BT tarpaulin welding-set

TRIAC BT SETS

Product Description

Pajisje dore për shkrirje materiali plastik me kosto efektive

Leister Triac-BT kombinon teknologjinë më të fundit Leister me konstruksion modern. E projektuar për të punuar në mjedise fabrike (ose industriale) Leister Triac-BT rezulton me kosto efektive kur përdoret për shkrirjen e mjeteve plastike apo kur riparohet material plastik. Në bazë të 6 renditjeve, Leister Triac BT  renditet e 9.7 nga maksimumi 10.

Informacion lidhur me pajisjen

Riparimet plastike e mushamave te kampionave dhe mbulesave tendë në anët e kamionëve dhe materialet e mbuluar me PVC rezultojnë më optimale nëse plastika shkrihet me Leister Triac-BT. Triac-BT mund të operojë si një njësi e pavarur nga një tjetër ose mund të blihet si pjesë e një sërë pajisjesh për shkrirje plastike ku përfshihen gryke dhe rrul. Pra, Leister Triac-BT është një pajisje ideale për riparime të materialeve plastike të të gjitha llojeve me kosto efektive. Leister Triac-BT është e disponueshme si një pajisje e vetme ose në tre forma të ndryshme pajisjesh në set.

SET TRIAC BT  per ngjitje te mushamave

SET TRIAC BT per ngjitje ne dysheme

SET TRIAC BT per ngjitje plastike 

 

Additional Information

Weight 1 kg
Dimensions 37 x 9 x 5.6 cm
Voltage

230 V

Power

1600 W

Temperature

20 -700 °C

Air Flow

230 l/min

136.938

Triac BT Tarpaulin Set

136.939

Triac BT Plastic Welding Set

136.936

Triac BT Floor Welding Set

Video

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRIAC BT SETS”