TRIAC AT
TRIAC_AT_5imagesmaxresdefault

TRIAC AT

 

 

 

 

 

 

 

 

Product Description

ROBUST DHE INTELIGJENT

Modeli i ri TRIAC AT  është një mjet me ajër të nxehtë,i fuqishëm e profesional i cili përdoret për ngjitje si dhe për rrudhosje të materialeve të holla të plastikës, kryesisht në fushën e paketimeve. Modeli TRIAC AT është lehtësisht i manovrueshëm, dizenjo moderne dhe ergonomike.

  • -Cdo gje eshte e thjeshtë: Mbajtje intuitive, sistem operues inteligjent
  • -Cdo gjë nën funksion:  Ekrani i madh e-Drive garanton informacion të saktë e të lexueshëm.
  • -Cdo gjë automatike: Temperatura e vendosur arrin nivelin e saj automatikisht, luhatjet e tensionit kompensohen.
  • -Cdo gje është nën kontroll: Termometri i matjes së temperaturës garanton temperaturë të saktë
  • -Cdo gje ështe fleksibël: Volumi i ajrit rregullohet në menyrë të pavarur nga parametrat e tjerë

Additional Information

Weight 1 kg
Dimensions 33.5 x 9 x 5.6 cm
Voltage

230 V

Power

1600 W

Temperature

40 – 650 °C

Video

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRIAC AT”