LHS 15

LHS 21

Product Description

Ky ngrohës ajëri I avancuar dallohet prej dimensioneve të tij jashtëzakonisht të vogla-  vecanërisht nga strukura e tij me gjërësi vetëm 67 mm  – ashtu si dhe jetëgjatesia në përdorim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LHS 21”