HOTWIND_Premium
leister_process_heat_hotwindFOT_HOTWIND_S_USE_dv5103HOTWINDSystem

HOTWIND PREMIUM / SYSTEM

Product Description

DIMENSIONI I RI 

Ventilatori I ri me ajër të nxehtë HOTWIND

Tashmë ekzistojnë dy modele, HOTWIND PREMIUM si dhe modeli HOTWIND SYSTEM

Keto modele vijn tek klientat jo vetem me dizenjo te re industriale por edhe me ndryshime teknike të cilat janë avancuar më shumë.Te dy modelet jane te pajisur me dy voltëmetër për rregullimin e vazhdueshëm të volumit të ajërit si dhe të temperaturës. Temperatura maksimale e ajrit arrin deri në 800 °C dhe volumi I ajrit deri ne 900 l/min. Në të dy modelet si tek HOTWIND PREMIUM edhe tek HOTWIND SYSTEM është përdorur motor pa furca. Kjo ofron me teper siguri ne aplikimet industriale.

Në modelin më të mirë, HOTWIND SYSTEM, nga njëra anë volumi I ajërit e fuqija djegese,mund te rregullohen nga brënda. Nga ana tjetër ky mjet ka një sistem interface for integration me nje sistem kontrolli të mbyllur. Ky model ka gjithashtu një kontakt alarmi. Ekrani I jep mundesi cilitdo perdorues te vendose e te shohe vlerat e nevojshme. HOTWIND SYSTEM ka gjithashtu nje sensor termik te integruar I cili mat temperaturen drejtperdrejt në pajisje. Kjo gjë garanton edhe me shume saktesi

Additional Information

Weight 2.2 kg
Dimensions 33.2 x 10.6 x 17.9 cm
Voltage

230 V

Power

3700 W

Temperature

650 °C

142.609

HOTWIND PREMIUM, 230 V / 3700 W, with Euro plug

142.645

HOTWIND SYSTEM, 230 V / 3700 W, with Euro plug

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HOTWIND PREMIUM / SYSTEM”