HOT JET S
hot 1hot 2hot 3hot 4

HOT JET S

Product Description

I VOGEL DHE I FUQISHEM

Mjeti më kompakt me ajër të nxehtë i Leister, me peshën e vogël rreth 589.67 gr duke përfshirë kordonin elektrik dhe dorezën e hollë, bën të mundur që procesi i ngjitjes të jetë pa lodhje dhe me rendiment të lartë.

  • -Mjeti i dorës më i vogël nga Leister;
  • -Kontroll elektronik i gradueshëm i temperaturës;
  • -Kontroll elektronik i daljes së ajrit;
  • -Ngrohje elektrike me element mbrojtës;
  • -Zhurmë e ulët;
  • -Mbështetëse e integruar dhe fleksibël për mjetet.

Additional Information

Weight 0.4 kg
Dimensions 23.5 x 7 x 4 cm
Voltage

230 V

Power

460 W

Temperature

20 – 600 °C

100.648

HOT JET S 230 V / 460 W, with Euro plug

Video

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HOT JET S”