EXAMO USB

EXAMO 300 /600 F

Product Description

Ideale për matje te drejtëpërdrejta në kantiere.

Regjistrimi i te gjitha matjeve ne nje USB është fakoltativë. Morsete ndarese 300 mm.

  • - E  modeluar për kushtet e cdo kantieri.
  • - Lehtësisht e transportueshme, e fortë dhe e lehtë.
  • - Monitor digital për zgjatim, forcën maksimale të tërheqjes shpejtësinë dhe pozicionin
  • - Rregjistrimi i të dhënave në USB është opsionale.
  • - Opsionale për gjeotekstile.

Additional Information

Weight 14 kg
Dimensions 75 x 27 x 19 cm
Voltage

230/230V

Power

200/ 200 V

Tensile load

4000/4000N

Jaw Spacing

5-300 mm / 5-600 mm

Test Speed

10- 300 mm/min

Sample Thickness

Max 7mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EXAMO 300 /600 F”