ELECTRON
pic 3Pic 1pic 2

ELECTRON ST

Product Description

I FUQISHEM , KOMPAKT DHE LEHTESISHT I PERDORSHEM

Modeli i ri Electron ST është një central elektrik i vertetë i mjeteve të dorës nga Leister. Pamja e këtij mjeti është modeluar pas modelit te ri TRIAC. Për përdoruesin kjo do të thotë një ergnomi më e mirë e si rrjedhojë aftësi përdoruese më e rehatëshme. Grykat ekzistuese ELECTRON i  përshtaten këtij model te ri.

  • -I përshtatshëm për të gjithë kantieret
  • -Modeli më i fuqishëm i mjeteve të dorës nga Leister
  • -Pastrim i thjeshtë i filtrave te ajrit
  • -Ndalimi automatik i furcës së karbonit dhe elementi mbrojtës i nxehtësisë bën të mundur masa automatike mbrojtjeje
  • -E pajisur me valixhe transporti
  • -Prodhim Zvicerian

Additional Information

Weight 1.1 kg
Dimensions 33.8 x 9 x 5.6 cm
Voltage

230 V

Power

2300 / 3400 W

Temperature

40 – 650 °C

145.567

ELECTRON ST 230V / 3400W for push fit nozzles with EU plug

149.673

ELECTRON ST 230V / 2300 W for push fit nozzles with EU plug

Video

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ELECTRON ST”