diode pid s

DIODE PID / S

Product Description

CIFTI I FUQISHEM

DIODE PID 

Temperatura për ngjitjen është e rregullueshme ne mënyrë elektronike gjë  që siguron ngjitje cilësore. Furnizimi me ajër nga jashtë bën që ky mjet të jetë I përshtatshëm për pune instaluese të lëvizshme

 • -Rregullim automatik I temperaturës si dhe ekran dixhital
 • -Mbrojtje elektronike te elementit ngrohës
 • -Push-fit and screw-on nozzles for round and profile welding rods
 • -Furnizimi me ajër mund të bëhet me pajisje ventilese ROBUST ose MINOR
 • -Aplikim I pershtatshëm per montim te lëvizshëm shoqëruar me pajisje ventiluese MINOR

DIODE S

Mjet i fuqishëm  e lehtësisht i përdorshëm për ngjitje me temperaturë te nxehtë. Temperaturë ngjitjeje  e  gradueshme si dhe furnizim me ajër nga jashtë.

 • -Kontroll elektronik I temperaturës
 • -Mbrojtje termike për pjesët  ngrohëse
 • -Adaptues me mbrojtje ndaj nxehtësisë
 • -Gryka push dhe me vidhosje edhe për shufer saldimi të rrumbullakët
 • -Furnizimi me ajër mund të bëhet me pajisje ventilese ROBUST ose MINOR, ose ajrit të kompresuar
 • -E përshtatshme edhe për alikime në dysheme në kombinim me MINOR

Additional Information

Weight 1.15 kg
Dimensions 26.5 x 5.7 x 4 cm
Voltage

230 V

Power

1600 W

Temperature

20-600 °C

101.303

DIODE PID, 230 V / 1600 W, push-fit, with Euro plug

101.281

DIODE S, 230 V / 1600 W, push-fit, with Euro plug

101.304

DIODE PID 230 V / 1600 W, screw-on, with Euro plug

101.282

DIODE S, 230 V / 1600 W, screw-on, with Euro plug

Video

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DIODE PID / S”