COMET sub-roof
comet-sub-roof-prefabrikace-leistercomet-sub-roof-svarovani-prefabrikatu-leister

COMET SUB ROOF

Product Description

PRODHIM PERFEKT

Ky model i prodhuar nuk nxjerr tym dhe është shumë i qetë. Falë sistemit të drejtimit të integruar në të, gjerësia e zonës ngjitëse është e njëtrajtshme e si rrjedhim asnjë bord anësor nuk mbetet i pa ngjitur. Ai është veçanërisht i përshtatshëm për ngjitje  të shtresave të poshtme të çative.

  • - Ngjitje pa tym dhe me zhurmë të ulët, që mundësohet me anën e teknologjisë së ngjitjes me pykë të nxehtë
  • - Paraqitje dixhitale në ekran e temperaturës dhe shpejtësisë
  • - Nuk mbeten zona të bordeve anësorë të pa ngjitura
  • - Rezulton ideale për përdorime në ambiente të brendshme

Additional Information

Weight 7.7 kg
Dimensions 35.5 x 25 x 24.5 cm
Voltage

230 V

Power

700 W

Temperature

20 – 420 °C

Speed

0.8 – 6 m/min

Pressure Static

100 – 500 N

Material Thickness

Up to 0.8mm

138.276

COMET SUB-ROOF, 230 V / 700W, with Euro plug, for sub-roof membranes, without fitting welding carriage

Video

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COMET SUB ROOF”