COMET
ResizedImage600448-019124868175

COMET / COMET USB

Product Description

AMBIZIOZI

COMET

Mjeti përdorues më i vogël e më i thjeshtë nga të gjitha makinat ngjitese (vetem 7.5 kg), me një njësi operative të integruar për inxhinierinë civile.

  • -Teknologji e avancuar e sistemit operativ,e projktuar për të përmbushur të gjitha nevojat
  • -Ekran dixhital për temperaturën dhe shpejtësinë
  • -Rregjistrimet e të dhënave në nje memorikard ështe opsionale
  • -Temperaturë dhe sistemi operativë i kontrolluar
  • -E lehtë në perdorim

 

COMET USB

Makina për ngjitje me pykë kompakte të nxehtë regjistron të gjithë parametrat që duhen për ngjitje. Dokumentacioni shoqërues e thjeshton punën. Sistemi i memories USB i projektuar për përdorim në vendet e ndërtimit, lehtëson transferimin e të dhënave.

  • -Ekran dixhital për presionin ngjitës
  • -Regjistrim i plotë i të gjithë parametrave të përshtatshëm për ngjitje
  • -Memorie USB e projektuar për përdorim në kantiere
  • -Lehtësi në transferimin e të dhënave
  • -I lehtë në përdorim

Additional Information

Weight 7.5 kg
Dimensions 29.5 x 25 x 24.5 cm
Voltage

230 V

Power

1850 / 1500 / 1200 W

Temperature

80 – 420 °C

Speed

0.8 – 3.2 m/min

Welding Pressure

100 – 1000 N

Welding Seam Width

2 x 15, with test channel

Material thickness

0.5 – 3 mm

107.538

COMET, with wedge 70 mm for PE, 230 V / 1500 W

137.626

COMET USB, with wedge 50 mm for PE, 230 V / 1200 W

Video

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COMET / COMET USB”