BITUMAT B2
P36877524th_birabitumat_primBITUMAT-B2-2images

BITUMAT B2

Product Description

NGJITJE PA FLAKE

Ngjitje e shpejtë dhe pa flakë për shirita bitumi te modifikuar (ABS,APP) shumë më i sigurt sesa me atë me flakë.

  • - Ngjitje pa flakë e bitumeve te modifikuara
  • - Rezultate ngjitjeje të vazhdueshme
  • - Ajëri i nxehtë lehtësisht i kontrollueshëm
  • - Shpejtesi pune e lartë
  • - Nevojitet vetëm një operatorë në fushën e punës ( në procesin e ngjitjes me flake nevojiten të paktën dy operatorë)

Additional Information

Weight 40 kg
Dimensions 69 x 49 x 33 cm
Voltage

230 V

Power

6700 W

Temperature

20 – 650 °C

Speed

0.8 – 12 m/min

Air Flow Range

85 -100 %

Welding Nozzle Width

75/100mm

140.436

BITUMAT B2 230 V / 6700W, 75mm, 32 A- CEE plug

138.386

BITUMAT B2 230 V / 6700W, 100 mm, 32 A- CEE plug

Video

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BITUMAT B2”