Leister_Blower_AIRPACK

AIRPACK

Product Description

Ajërfryrës me presion të lartë (kompresor me kanal anësor). Presion I lartë dhe fluks ajëri I fuqishëm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AIRPACK”